Sandra Birgersdotter Ek

Fotografen för er som söker mer än en fotograf!

Sedan 2006 har kameran hängt heltid över Sandra Birgersdotter Eks axel, men fotoresan började redan i mitten på 80-talet i ett mörkrum i Loftahammar. Som fotograf har Sandra arbetat i alla tänkbara fotosammanhang; studiomiljöer, inom- och utomhus, i starkt ljus eller brist därav, i snö, i regn och med en blandning av produkter och modeller i alla åldrar.

Av sina kunder beskrivs hon som passionerad, ödmjuk och professionell.

Med i bagaget finns även en bakgrund inom marknadsföring och försäljning, det är dessa erfarenheter kombinerat med en stark kreativ ådra som gör Sandra till det perfekta valet för er som söker någon som är mer än bara ”en fotograf”.

Här finns inga höga hästar eller krångliga vägar utan bara en massa engagemang där ni som kund kommer känna er hörda och sedda!

I dagsläget är Sandra en väl anlitad fotograf inom:

  • Bildbanksproduktioner direkt för företag

  • Interiör/exteriör fotografering för byggbolag och hotell

  • Personliga porträtt av individer & grupper

  • Kampanj & Reklamfoto

  • Stillebenfoto

Varmt välkomna med era bildutmaningar!

Välkommen till min värld av bilder, glöm inte att “Se på era bilder, för andra gör det garanterat”! / Sandra    “Det som särskiljer Sandra är hennes förmåga att snabbt förstå vad du är ute efter, hon ifrågasätter ditt behov och utgår alltid ifrån ditt varumärke! Hon levererar alltid med hög kvalitet på utsatt tid, min varmaste rekommendationer helt enkelt!” Kamilla Bay Ibsen -  NORR EYEWEAR  Foto: Linda Broström

Välkommen till min värld av bilder, glöm inte att “Se på era bilder, för andra gör det garanterat”! / Sandra

“Det som särskiljer Sandra är hennes förmåga att snabbt förstå vad du är ute efter, hon ifrågasätter ditt behov och utgår alltid ifrån ditt varumärke! Hon levererar alltid med hög kvalitet på utsatt tid, min varmaste rekommendationer helt enkelt!”
Kamilla Bay Ibsen -
NORR EYEWEAR

Foto: Linda Broström