Stilleben & Produktbilder

Snygga bilder på era produkter kommer hjälpa er i er försäljning, tveklöst! Ni gör det även lättare för era återförsäljare att presentera era produkter på det sätt ni själva vill att dom ska framställas. Med fräscha bilder ökar ni också chansen för att dom ska delas och publiceras i olika media! Mer information nedan.

 
 
 

Stilleben

Vid stillebenfotografering har ni möjlighet att ta ut svängarna kreativt med både färg och form. Här kan ett kampanjbudskap utformas och produkter och props mixas i en härlig kombination. Önskar ni en stylist som hjälper till med planering och moodboard förmedlas detta.

Produktbilder

Basen i ett bildmaterial är alltid rena enkla produktbilder. Denna bas säkerställer att era kunder får en ärlig och korrekt bild av produkten vilket minimerar eventuella returer. Ni säkerställer också att era eventuella återförsäljare har professionella bilder av era produkter. Väljer ni att frilägga dem skapar ni möjlighet att bygga egna stilleben vid datorn för att enkelt aktivera olika produkter vid kampanjer. Ni har enkelt välja till skuggor eller reflektioner och byta färger på bakgrunder. En bild med tusen möjligheter helt enkelt!