Var i bildprocessen är ni?

Fotograf Sandra Birgersdotter Ek har en bakgrund inom försäljning och marknadsföring, detta i kombination med hennes kreativa ådra och många års fotograferande gör henne till mer än “bara en fotograf” och ett perfekt bollplank när det gäller att prata bild på olika nivåer!

 
Hjälp med 2.png

”Hjälp oss att komma igång!”

Känner ni att ni saknar intern kompetens kring hur man ska tänka kring bildmaterial? Vet ni inte i vilken ände ni ska börja för att hitta rätt i bilddjungeln? Vårt mediasamhälle ställer höga krav på att bildmaterial ska vara säljande, inspirerande, inkluderande och unikt samtidigt som detta ska matchas mot företagets verklighet och budget.  

Befinner ni er här börjar vi från början och tittar på företagets behov, varumärken, målgrupp, befintligt bildmaterial och målbild. Detta omvandlas sedan till en bildstrategi och en långsiktigt bildplanering. Vi går igenom vad bolaget kan hantera internt med eller utan investeringar, vad som kan köpas från bildbanker och vad som behöver produceras unikt för just ert behov.

Vi har en plan.png

”Vi har en plan!”

I detta fall har ni redan en strategi och en bildtanke som behöver konkretiseras och visualiseras med bildproduktionen, kanske har ni även en reklambyrå involverad. Här har ni möjlighet att få hjälp med hela planeringen eller så väljer ni delarna som ni inte känner att ni själva kan hantera:

  • Projektledning

  • Bildmanus

  • Scouta lokaler eller miljöer

  • Scouta rätt modeller, avtal, löner

  • Stylist för moodboard, location och props

  • Stylister för klädplock, hår och make

Kom.png

”Kom med din kamera!”

För er som redan har en plan, plats och props kan ni självklart boka in Sandra som er fotograf och retuschör! Innan fotografering går vi tillsammans igenom planeringen för att undvika “fotofällor” och få ut rätt material för att matcha era önskemål och behov!