Foto: Linda Broström

Foto: Linda Broström

" Så länge jag kan minnas har jag sett min värld i bilder, dom bara kommer för mig vad jag än gör. Jag tror att vissa människor är gjorda för ett speciellt yrke och jag tillhör en av de som skall vara fotograf. För mig är det ett privilegium att kunna jobba med och leva på min stora passion – fotografering!" - Sandra Birgersdotter Ek

Sandra Birgersdotter Ek

Sandra Birgersdotter Ek som är fotografen bakom bolaget har varit verksam som heltidsfotograf sedan 2006, men kameran har varit med sedan barnsben. Sandra är känd som fotografen som kombinerar kunskaper från sin tidigare bakgrund inom försäljning och marknadsföring med fotografering.

Varumärket är alltid i fokus när nya bildidéer tar form. I dagsläget är Sandra en väl anlitad fotograf inom bildbanksproduktion och interiörer/exteriör fotografering, JM, Seniorgården, Myresjöhus, Elite Hotels, Ligula Hospitality Group och diverse magasin och PR byråer anlitar kontinuerligt Sandra. Bland kampanjbildskunderna återfinns de svenskdesignade företagen Norr, Elodie Details, Daynight Casual och Amvina. Företagsporträtt och bildmaterial till årsredovisningar tillhör vanliga uppdrag där bland annat SAAB och Riksbanken finns bland kunderna.  

Som fotograf har Sandra även en gedigen erfarenhet inom produktfotografering där Polarn O. Pyret var en fast kund under 10 år.

Verksamheten utgår från studion i Solna, här erbjuds  allt från produktfotograferingar på ljusbord och dagsljusporträtt till modefotograferingar, men fotograferingarna sker allt som oftast på helt andra platser... .